K chôdzi z dňa 30.1.2011

30.01.2011 18:05

K chôdzi z dňa 30.1.2011

Dňa 30.1.2011 o 15:00 sa konala výročná schôdza.  Zahájil ju veliteľ privítaním hostí a pozdravom známych a kamarátov.

Bolo prehodnotené naše fungovanie počas minulého roka, pričom sme zožali poďakovanie za zásahy a pomoc obyvateľom počas povodní ako od veliteľa tak aj od starostu.

Dostali sme poďakovanie za zúčastnenie sa na súťaži ako aj na účasti v  hre plameň.

Starosta sľúbil, že urobí maximum pre to aby sme si konečne mohli začať budovať zbrojnicu a na tento účel by chcel vyčleniť časť budovy školy.

Verím, že sa to podarí a my budeme mať priestor kde sa budeme môcť stretávať. Pokiaľ si budeme prestavbu robiť svojpomocne všetci zúčastnený prisľúbili že sa budú aktívne podielať na prerábaní.

Bola spomenutá aj navrhovaná spolupráca z obcou Výčapy- Opatovce, ale to ešte musíme spolu s velitelom prediskutovať zo starom uvedenej obce.

Preventivár prisľúbil tohotoročné preventívne prehliadky v prevádzkach aby sme mohli vylúčiť  riziko vzniku škody, prípadne aby sme mohli odstrániť nedostatky ktoré by mohli smerovať k ohrozeniu majetku či zdravia.

Taktiež padol návrh aby sme tohtoročnú súťaž robili u nás, ale to taktiež chcem prehodnotiť, pretože podľa môjho názoru je lepšie zamerať voľný čas na budovanie ako na organizačné veci a vybavovania ohľadom súťaže. Pokiaľ má ktokoľvek iný názor rád si ho vypočujem, alebo mi kľudne napíšte mail.

Bol zvolený nový predseda nakoľko predchádzajúci z dôvodu vysokého veku odstúpil.

Po ukončení schôdze nastala diskusia všetkých smerov a samozrejme občerstvenie. Chcel by som týmto poďakovať všetkým ktorý sa na tom podielali. Chlebíčky mi skutočne veľmi chutili.

Počas tejto voľnej zábavy som začul slová typu " toto nebola žiadna schôdza"  "takto sa to nerobí"  .

Týmto osobám chcem odkázať toto:

Myslím že schôdza nebola vedená spôsobom krčmovej diskusie zo štvrtej cenovej, ale boli dodržané všetky zásady slušnosti.

Pokiaľ sa niekomu nepáči nemusí tam chodiť len preto aby kritizoval priebeh, ale aby ponúkol nejaké vylepšenie fungovania nášho družstva, poprípade ako nám pomôže. Čas bolševika je už dávno za nami a preto nám nebude nikto diktovať aký má byť presne priebeh alebo čo máme mať oblečené.

Preberali sme naše fungovanie a naše ciele!!!

Toto bola naša schôdza!!!

Bola o nás a bola hlavne pre nás!!!

A preto si ju budeme robiť v takom štýle a v takom znení aký sa páči nám!!!